Droom niet je leven
Leef je dromen!
Hoi!

Ik ben Sylvia Ong en ik voel me sowieso al vereerd dat je even de tijd neemt om het gedeelte over mij te lezen. Zoveel boeiends is er eigenlijk niet te vertellen. Geboren in 1984, maakt mij 32 going on 33 (OMG) en ik heb het al talloze jaren in mijn hoofd om te gaan reizen. Door diverse omstandigheden is me dit niet eerder gelukt (zie tab Nederland), maar ik ben vastberaden om er nu wel wat van te maken.
Ik hou van lange wandelingen (ik ga 40 km lopen voor de nacht van de vluchteling) ,… houden van is een groot woord. Ik wandel, omdat het moet. Actief zijn is iets waar ik grote moeite mee heb, tenzij het voor een doel is dat me na aan het hart ligt. In het geval van de vluchtelingenproblematiek is dat zo, maar ook het doel om te reizen. Reizen wilde ik al heel lang, maar sinds ik voor het eerst ben gaan backpacken, is het enige waar ik aan denk complete vrijheid. Doei baan, doei zekerheid en hallo avontuur!
Ik hoop dat jij dit avontuur mèt mij beleeft. Jij als gewaardeerd familielid, lieve vriend of zeer erkentelijke kennis. Laten we samen op avontuur gaan.
Mocht je me ooit willen komen opzoeken, graag! En leuk! Als het goed is, weet je zo meteen waar Ong zich bevindt (hè bah, in 3e persoon) en naartoe gaat.
Met lieve groeten en dikke kussen
Droom niet je leven
Leef je dromen!
Create your own visited countries map or check out the JavaScript Charts.